Kontakta Styrketräning

RSS

Styrketräning Fotoalbum

7 feb 2016

Vi har missat att lägga in något fotoalbum till våra bilder vilket normalt N.nu tydligen har inbyggt, så detta får bli en sen kompensation till detta kommande album. Men nu har vi lite bilder i varje fall ..


Styrketräning youtube

12 okt 2013

Vi kommer att titta på möjligheterna att visa bra instruktionsvideos för styrketräning och styrketräningens grunder. På nätet kan vi idag hitta många övningar för vältränade och många videos när väldigt vältränade tränar. Vilket vi redan i dag också visar på youtube kanalen med det funktionellt klingande namnet Styrketräning. Styrketräning vem har mest att vinna på [...]


Styrketräning & Fitness öppnar

12 jun 2013

  Här gör vi ett första testinlägg för att se att allting verkligen fungerar som det ska.   Vi öppnar lätt med en återvunnen sajt vars material har fått stå kvar tills vi själva gjort något bättre, så har du själv några åsikter om hur vad som är dåligt och bra, välkommen att höra av [...]


Här kan du lämna förslag om hur du tycker att sidorna kan utveckla sin kvalitet. Tycker du att sidorna om styrketräning ska utvecklas åt ena eller andra hållet så skriv gärna ned exakt hur du vill att de ska se ut och lämna därmed en konstruktiv kritik, det är väl det bästa och mest kreativa?


(Lämna tom)

Frågor och annat är inte denna kontakt-sida till för utan enbart för att kvalitetsutveckla webbsajten. Något som flera kan ta del av. Just nu letar vi efter bra video-instruktioner om styrketräningens grunder. Antagligen är de bästa tänkbara instruktionerna inte gjorda än, så gör du dem?

 

Styrketräning fitness box in ring

Ibland är det svårt att veta vad som är vad

Men visst bilden är äkta och det är Mike Tyson som menade att man inte skulle äta fåglar.