Styrketräning youtube

Vi kommer att titta på möjligheterna att visa bra instruktionsvideos för styrketräning och styrketräningens grunder. På nätet kan vi idag hitta många övningar för vältränade och många videos när väldigt vältränade tränar. Vilket vi redan i dag också visar på youtube kanalen med det funktionellt klingande namnet Styrketräning.

Styrketräning vem har mest att vinna på det?

Den största vinsten med Styrketräning är dock för de som saknar erfarenhet av styrketräning, dvs helt oerfarna, något vi kan se på flera sätt bland annat i de senaste studierna på att styrketräning kan minska åldrandet. Därför tycker vi det skulle vara ganska så viktigt att kunna visa videos med de som har mest att vinna på styrketräning, eller alternativt videos som vänder sig till den gruppen dvs den breda massan.

För vad kan passa bättre än ingångsporten för den oinvigde?

Annars finns det en rad öppna dörrar som slås in dagligen, men det kanske verkar lite överarbetat på något vis. Bilden ovan kommer från Fitness. Har du själv några bra förslag på videos med grundövningar för styrketräning så tveka inte att höra av dig så att vi kan titta på dem och se om det kan vara något för oss.

 

 

12 okt 2013